I bought a 13lb/6kg "whole shoulder" the other day. The packaging had lost it's vacuum, so they offered it to me for half price. It had been packed the same day. I checked it at home, no problem!
I trimmed the skin, injected it with Chris Lilly's recipe. Wrapped it in plastic overnight. Seasoned it with Chris Lilly's Championship rub. On the WSM with some cherry wood. So far so good! After 2hrs the internal temp is 122F/50C. More to follow later.
6.5hrs. 179F/82C internal temp. I had to reload my WSM.
9 hrs until the bone pulled free! Yes!!!!
I foiled at 7hrs.
Served on a hamburger bun with coleslaw, my own BBQ sauce and oven roasted Butternut squash.
Schweine Schulter
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- smokemaster
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Zuletzt geändert von smokemaster am 26.02.2014, 18:55, insgesamt 1-mal geändert.
Modified WSM
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"Beauty Follows Smoke"
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coole Aktion !
Zuletzt geändert von Simon am 26.02.2014, 19:54, insgesamt 1-mal geändert.
- schwarzripperl
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Sieht gut aus!
- gernegutesser
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PP aus der Schulter Saugeil. Das letzte mal war das in Gronau glaube ich.
Zuletzt geändert von gernegutesser am 27.02.2014, 19:31, insgesamt 1-mal geändert.
So gehet hin und grillt
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Mein Kopf hat es nicht in der Hand!
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- Bäiderlasbou
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cool and very nice
congratulations
LG Ingo
Tradition ist nicht das Aufbewahren von Asche sondern das Erhalten der Glut